Group Member Error when visiting "Media" tab

Freelancer

Active Member
#1
2.7.9

As a regular group "Member" one receives an error message "No category associate with this feature." when visiting the Media Page in the group. When a Group Admin visits the Media page, it only states that there hasn't been added any media yet (...which is correct). Of course there has been a XFMG category associated to Social Groups add-on, so the error message for regular group "Members" must be a glitch or something.
 

Freelancer

Active Member
#3
It is visible for all registered members BUT I did change the "registered" primary user group for all members to something different. All regular registered members now have another primary user group. The Category I use for Social Groups Media is visible to all of that primary user group.

Maybe your add-on only uses "Registered" as an unrestricted user group. Please make sure Social Groups can handle another primary user group in the categories.
 

truonglv

Staff member
Tech Support
#4
It is visible for all registered members BUT I did change the "registered" primary user group for all members to something different. All regular registered members now have another primary user group. The Category I use for Social Groups Media is visible to all of that primary user group.

Maybe your add-on only uses "Registered" as an unrestricted user group. Please make sure Social Groups can handle another primary user group in the categories.
I guess that your categories not available all users.
 
Top